Home

Sfântu Gheorghe
Bulevardul ltn. Păiuş David, Nr. 24
Judeţul Covasna

Bine ati venit

La intrarea in municipiul Sfântu Gheorghe dinspre Brasov, langa bulevardul principal al orasului se află Pensiunea Elenis, unitate turistica avand categoria de trei stele. Aici ne aşteptam clienţii cu mare drag,in diferite tipuri de camere – single, double,triple sau cu 4 paturi,amenajate cu bun gust spre a servi confortul diferitelor categorii de clienti ce ne trec pragul!

Capacitatea noastra de cazare este de 30- 32 persoane in configuratie standard fiind posibila extinderea acestor capacitati pana la 40- 42 persoane prin instalarea unor paturi suplimentare.

Terasa de vara si restaurantul cu bucatarie internationala din incinta unitatii noastre asigura o experienta unica,de neuitat musafirilor nostrii!

Pentru clienţii noştrii oferim numeroase servicii cu care garantăm şederea plăcută.

Facilitati

În restaurantul Pensiunii Elenis vă aşteptăm cu drag să serviţi mâncare tradiţională într-un ambient plăcut şi cu muzică relaxantă.

La intrarea in municipiul Sfântu Gheorghe dinspre Brasov, langa bulevardul principal al orasului se află Pensiunea Elenis, unitate turistica avand categoria de trei stele.

Pentru rezervari, contactati-ne la nr. de telefon 0760 677 276 sau 0760 677 274 sau 0760 677 270 sau completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp.